Træning

KOM OG VÆR MED

På denne side kan du læse om de træningstilbud der udbydes i Aarhus 1900 Inlinere og finde træningstidspunkter og -steder. 

Hvis du gerne vil være med, kan du gå ind på vores facebookside (link her: Århus 1900 Rulleskøjter). Her kan tilmelde dig til siden og derefter se opslag om bl.a. træning, fede arrangementer og meget mere. Du er også velkommen til at kontakt klubformand Nicolai Simmons på tlf. 28 35 23 23 hvis du vil høre mere, være med til prøvetræning eller meldes ind i klubben. 

 

TRÆNINGSTIDER (sommer 2022 - april til oktober)

Har du lyst til at træne med, så find dit hold, tidspunkt og træningssted herunder.

Det er som udgangspunkt nedenstående tider vi træner på. Hold øje med facebook-siden for mere info eller kontakt bestyrelsen. Hvis træning er aflyst eller flyttet, vil det blive annonceret på facebook. 

Tilmelding til børne og junior træning foregår gennem en facebook-gruppe, der kan tilgås på klubbens facebookside (link: her). Al kommunikation omkring træning foregår i gruppen for børne- og juniorrul, som I skal huske at gå ind og tilmelde jer. 

Bemærk: Vi træner som udgangspunkt i al slags vejr og alle træninger for fitness og konkurrence starter i sko til opvarmning

Mandag

Hvor? På banen på Halmstadsgade ved Skøjtehallen (se kortet)
Hvornår? Kl. 17.30-19.30: konkurrence hold (opstart 7. Marts)

Træner: Sascha

Bemærk! Husk at meld jer til konkurrencetræning via opslag på klubbens facebookside, så vi kan se, hvor mange der kommer til træningen.

Onsdag

Hvor? På banen på Halmstadsgade ved Skøjtehallen (se kortet)
Hvornår?

Trænere: Børne/juniorrul ved Ditte, Jens, Anette og Malene & Konkurrence ved Sascha

Bemærk! Husk at meld jer til konkurrencetræning via opslag på klubbens facebookside, så vi kan se, hvor mange der kommer til træningen. Tilmelding er ikke påkrævet til børne- og juniortræning.

Torsdag

Hvor? På banen på Halmstadsgade ved Skøjtehallen (se kortet)
Hvornår
Kl. 18.00 - 20.00: Begynder og Fitness hold (opstart fra d. 30. marts)
Træner: Thomas
Bemærk: Vi træner i al slags vejr og alle træninger for fitness og konkurrence starter i sko til opvarmning

Bemærk! Husk at meld jer til fitnessholdets træning via opslag på klubbens facebookside, så vi kan se, hvor mange der kommer til træningen.

Søndag

Hvor? På banen på Halmstadsgade ved Skøjtehallen (se kortet)
Hvornår
Kl. 11.00 - 13.00: Konkurrence
Træner: Sascha

Bemærk! Husk at meld jer til konkurrencetræning via opslag på klubbens facebookside, så vi kan se, hvor mange der kommer til træningen.

 

TRÆNIGNSTIDER (Vinter 2022-2023 - September til April)

Indendørs sæsonen 2021/22 er slut for i år, og udendørssæsonen er begyndt! Du kan finde sted og tidspunkt for udendørs træning herover.

Indendørs træning starter igen til september, og der vil blive offentliggjort træningssted og -tidspunkt når udendørssæsonen går på hæld i slutningen af august.

 

 

TRÆNINGSTILBUD

Alle er velkomne i klubben uanset niveau, alder og rulleskøjte. Vi har plads til Inlinere og Side by Side, gamle og unge, nybegyndere og de øvede. Vores træning er delt op i børnerul, juniorrul, fitness-træning og speed-træning.

Børne- og juniortræning

Børnerul er målrettet til børn, der gerne vil lære at stå på rulleskøjter - eller træne og blive bedre, for de børn der allerede kan rulle lidt. Træningen består primært af forskellige lege og øvelser, hvor fokus er at have det sjovt mens de bliver bedre og mere sikre på skøjterne. For børn, der ikke kan stå og køre selv, anbefales det at forældre går med rundt på banen og holder børnene i hånden, indtil de er tilstrækkelig stabile og kan køre uden støtte.

Juniorrul er målrettet aldersgruppen 5 år og op. Træning til junior-rullerne består også forskellige lege og sjove øvelser, men her introduceres også tekniske øvelser både med og uden skøjter. Junior-gruppen rummer både de let øvede og mere øvede, og træningen er tilpasset niveau, så alle får en chance for at blive bedre - uanset om målet er at blive hurtig og køre speed (konkurrence), fitness træning eller bare for sjov. Der bliver i løbet af både inden- og udendørs sæsonen afholdt forskellige arrangementer og konkurrencer rundt om i landet, og junior-rullerne får her chancen for at prøve kræfter med konkurrencekørsel, hvis de har lyst. 

Åben træning

Fitness-træning er åben træning for alle aldre og niveauer. Ønsker børn at deltage i fitness træning, skal de selv kunne følge med i træningen eller have en forældre på skøjter, der kan assistere. Træningen består typisk af opvarmning, forskellige tekniske og sjove øvelser, der bl.a. træner balance og evner på skøjter, og som giver rullerne en chance for at få pulsen op. Træningen tilpasses niveau, så hurtigere kørere kan få lov at træne sammen mens nybegyndere får lettere øvelser og intro til rulleskøjteløb.

Konkurrence (speed)-træning er målrettet de trænede og øvede rulleskøjteløbere. Her er det en forudsætning, at man kan følge med og deltage i de tekniske øvelser samt den distance og fart, som træningen afvikles under. Træningen er et tilbud til de medlemmer, der gerne vil køre konkurrence, lang-distance (marathon) og øve og træne fart. Man er velkommen til at tage kontakt og forhøre sig om niveau og mulighed for at være med. Går det for stærkt, kan man træne med på fitness-holdet og få øvelser man kan træne, så man på sigt kan køre speed. 

 

Det praktiske

Træningerne er for nye og eksisterende medlemmer af klubben. Træningerne følger ovenstående tidspunkter, og skulle træning være aflyst eller flyttet, annonceres det på via klubbens facebook-grupper. Hvis der er spørgsmål så kontakt formand Nicolai Simmons.

Trænere

 

 

TRÆNIGNSSTEDER

Aarhus Rulleskøjtebane

Adresse: Halmstadsgade
Parkering: Parkér ved Aarhus Skøjtehal, Gøteborg Allé 9, 8200 Aarhus N

Brabrandstien

Parkering/mødested: (medmindre andet aftales/fremgår af Facebook) Bremsagervej, Åbyhøj 

Alternativt træningssted (ingen fast dag): Egå Engsø